Boghveden steges på panden ved middel varme. Når squashen og hvidløget er færdigt, så kommes squashen i en skål, de grillede hvidløg presses ud af skrallen og vendes sammen med squash og den sprøde boghvede
Kør dem i food processoren med resten af ingredienserne på nær boghvede og den ene portion kokosmel. Ingredienser, til ca 20 stk1 dl boghvede, udblødt i 5-8 timer1/2 dl hørfrø + 1 dl vand, udblød til en gel i 0,5-4 timer1/2 + 1/2 dl kokosmel, revet1,5 dl mandler, malet til mel1 dl paranødder, malet til mel2 dl tørret mango + 2 dl vand, udblødt i 4 timer (jeg brugte Urtekrams, og klippede dem i mindre stykker med saks for lettere at kunne måle i decilitermål, og for at lette udblødningsarbejdet)Saften af 1/2 citron3 tsk mesquite pulver1 tsk vaniljepulverFremgangsmåde. Saml dejen til en klump i en skålHæld vandet fra boghveden og skyld den godt i en sigte, rør i dejen sammen med kokosmelForm til kager, 1 spiseskefuld til hver, og læg dem på bagepapir på en bagepladeBages i 8-12 timer ved 30-42 graderNæste gang vil jeg prøve at bruge allerede dehydreret boghvede, og se om de giver mere crunch, hvis de da ikke optager væden fra kagerne. 1 dl boghvede, udblødt i 5-8 timer
Jeg lavede vaflerne af boghvedemel og havreklid, som gav et rigtig godt resultat. Bland boghvedemel, havreklid, kerner/frø/nødder samt bagepulver i en skål for sig og tilsæt lidt efter lidt til æggeblandingen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
50 g hel boghvede. 50 g hel boghvede. I fredags da jeg lavede boller til vores mine kollegaer og vores fredagshygge lavede jeg også en portion glutenfri boller
2 tsk mel - jeg brugte boghvede. Risengrød, juletid og december passer utroligt fint sammen. Vi begynder at spise risengrød allerede i det tidlige efterår, det er nu bare noget hyggeligt over det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.