“Is hele året” af Vibeke Bengtson og Jonas Bohn. Dertil kommer opskrifter på drinks og cocktails baseret på flere af de forskellige is, samt forslag og opskrifter på en masse tilbehør, hvis du har lyst eller tid til at gøre din is endnu mere festlig
“Mit tyrkiske køkken” af Rukiye Benli. Hendes forældre er tyrkere og allerede som barn lærte hun en masse om tyrkisk madlavning af kvinderne i hendes familie og omgangskreds
I starten af december blev jeg kontaktet af Gads Forlag, om spurt om jeg som madblogger havde lyst til at anmelde en ny kogebog – det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til
I dag har jeg læst den mere grundigt igennem, og her følger min anmeldelse af bogen. Teoriafsnit. Bogen starter med en uddybning af kornprodukters uheldige virkning på vores krop, og derefter fedtets gode virkninger
Chokolade ganache kagen her er stærkt inspireret af en af Madbandittens kage opskrifter. Den afkølede tærtebund overhældes med chokoladeblandingen og kagen sættes på køl i nogle timer, indtil den er helt afkølet og chokoladen er stivnet
I forhold til flødebollerne var prisen ‘kun’, at marcipanbundene fik for længe i ovnen og blev lettere svedne… Det var så her, at jeg skulle have brugt rå marcipanbunde, mariekiks, almindelige vaffelbunde eller sågar en skive pap
Ærtefalaflerne er en af mine favorit opskrifter fra min kogebog Grønskolling. Falafler er nok en af de lettest tilgængelige veganske madvarer, når man spiser ude i Danmark
Det er ikke noget, vi dyrker særlig meget herhjemme, men gennem årene er der da spontant faldet lidt ekstra lækkerier eller blomster af i den henseende
- Anthon Berg marcipan (eller endnu bedre lave det selv) - Der skal være et højt indhold af mandler. Skær konfekten ud i forholdsvis massive stykker (ellers falder den fra hinanden) og nyd et stykke konfekt med en god kop kaffe og go' samvittighed
hvad jeg tilsætter af bær, chokolade, frugter eller nødder bliver udkommet. en håndfuld lækre Anton Berg Marcipanbrød som jeg skar i mindre stykker sammen
konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem. råmarcipan Odense Marcipan eller Anton Berg. Lav et hul i marcipan-kuglen med skaftetaf en te-ske og kom salt caramel i hullet (fyld op til kanten)
)Mandel æg fra Anton Berg, er her brugt ovenpå chokolademuffins med en rede af nutellacreme. april og derfor var alle forældre inviteret til en kop kaffe og et stk kage, når de kom for at hente børn
Vi havde købt ind til en frisk salat bestående af ICE Berg, gulerødder, agurk, majs og rød peber. Prøv ligesom os at grille et par gulerødder, pas på, du bliver afhængig
konfekt af portionen alt efter hvor store du laver dem. råmarcipan Odense Marcipan eller Anton Berg. Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen
af portionen alt efter hvor store du laver dem. råmarcipan Odense Marcipan eller Anton Berg. Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen
Jeg var ude og spise med en god kollega, men med al respekt for hende, så savnede jeg min mand, for her var virkelig basis for en super romantisk aften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.