Da jeg lavede den her ret lidt spontant til min kæreste, Jamil, kunne jeg ikke forholde mig beskedent og blev nødt til at prale af, at det var den bedste pastaret, jeg nogensinde havde smagt
D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Men klassisk er nu også ofte det bedste. For små to uger siden delte jeg en opskrift på hjemmelavet lemon curd og fortalte, at den faktisk var blevet brugt til noget bestemt, og at jeg snart ville afsløre det
Nu er der dyner i sofaen, Fraiser på dvd'en og helt hvidt og stille udenfor. Rul dejen ud i et passende tærtefad - jeg foretrækker en tynd bund og brugte derfor et stort fad - synes nemlig der kommer en del dej ud af opskriften
E. r. d. u. o. g. s. å. v. i. l. m. e. n. k. a. t. ,. -. h. æ. b. y. f. T. A. R. I. N. M. D. S. (. 6. p. ). 1. 3. j. 8. 5. 0. ø. K. L. U. C. 2. /. B. H. Ø. V. 7. c. é
En bog for både is-entusiasten, og de som først skal til at starte eventyret. Ikke nødvendigvis – eller det afhængeraf opskriftens ingredienser og af om du laver is på den professionelle måde
Efter at have testet et par af bogens opskrifter synes jeg, at det er lykkedes Rukiye at formidle sit budskab om, at tyrkisk mad kan laves af alle – for selvom opskrifterne umiddelbart synede lidt uoverskuelige på grund af de mange ingredienser, var retterne velsmagende og lette at tilberede
Rul en bund ud ,kom den i en smurt tærteform og prik den med en gaffel. Del dejen i to. 150 g blødt smør 300 g mel 1 æg 125 g sukker 1 tsk vaniljesukker En lille knold reven ingefær Jeg syntes det er lettest at røre denne dej på en maskine , eller foodprocesser , den skal ikke røre for længe , stop ligeså snart den hænger sammen
Skær nogle ringe ud af et rødløg og hak både rosmarin og timian groft. Ud fra navnet er den fransk, men også i deleaf Tyskland, er den også bedre kendt under navnet Flammkuchen
A. h. K. l. o. k. e. n. r. 8. 4. 5. g. H. p. å. v. j. i. b. ø. a. m. d. M. s. t. 2. ½. u. f. 0. 6. 1. V. æ. ,. S. N. 3. U. J. B. y. -. D. ü. F. L. 7. E. c. G. &. R. O. 9. P. x. T. Y. I. é. /. ". (. ). +
I. h. a. v. e. n. '. t. b. p. o. s. i. g. m. y. u. f. r. l. ,. d. T. c. w. -. V. k. j. M. S. E. z. A. 1. 0. G. (. ). 2. q. /. Z. 5. B. D. J. å. æ. F. ø. 3. N. H
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.