Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Det er ikke nødvendigt, men det er dødirriterende at prøve at gøre det hver gang man vil skære en skive bacon ud for at stege den
smør til at smøre fadet med. Æg, bacon og asparges i fad. Smør et stort fad med smør. Fordel bacon og grønne asparges ud i fadet og sæt den i ovnen og steg til baconen næsten har fået nok
Jeg har længe gået med tankerne om at prøve selv at lave bacon. Jeg gned kødet i groft peber, og puttede det i en spand (beregnet til levnedsmidler), og dækkede det med salt
H. e. r. i. d. n. m. å. ,. h. v. o. a. u. t. g. s. l. k. f. y. j. p. b. c. ø. -. æ. P. D. ". M. /. w. 2. 0. 1. J. V. I. L. (. G. ). 5. 4. 7. 3. %. S. O. B. 8. x. T
Alt smager bedre medbacon. Lad mig sige det med det samme. I får original opskriften fra Diabetes foreningen, men prøv endelig at tilsætte DIT favoritfyld
Nu er det en vurderingssag hvor salt man vil have sit bacon, jeg prøver at skære ned på mit salt forbrug, så jeg vælger at udvande købet natten over i en gryde med koldt vand
Sødt, stærkt, salt og sprængfyldt med smag. Men ved nærmere syn på opskriften, tænkte jeg why not. Da jeg lige læste det første gang tænkte jeg … nooot – jeg mener bacon marmelade
Egentlig ikke så meget nyt under himmelen med de her små madmuffins. Ved ikke hvorfor det er hyggeligt at få noget der er i en lille portion – det er det bare Here goes med små mættende muffins med både grønt/æg/fedt og kød – en alt -i-en løsning eller kinder æg i madform
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.