35 cm
Og det bedste af det hele er, at du kan nøjes med at én enkelt gryde og en grydeske til opvasken efterfølgende.
390 g
smør
390 g
hvid chokolade (jeg bruger en slags i små pastiller, har du ikke det, så hak chokoladen først)
265 g
lys rørsukker
265 g
glutenfri mel (jeg brugte classic mix fra Urtekram, men du kan også sagtens blande fx ris-, kartoffel-, hirse-, majs- og boghvedemel. Bare du bruger min. 2-3 slags (så den enkelte ikke smager for meget igennem) og du tilsætter
Blondies aka. hvid chokoladebrownie medrabarber. Jeg har flere gange lavet en "normal" brownie med mørk chokolade, og nu blev det den hvide chokoladebrownies aka
Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt. Jeg endte med en beslutning om, at tage udgangspunkt i en muffin opskrift med hyben, fra en af Klaus Meyers bagebøger, i øvrigt en bog, jeg er rigtig glad for
Ønskede Signe Wenneberg tillykke med sin nye bog "Spis din Have" og det er inspirerende læsning. Var et smut forbi Torvehallerne i går og så de nye rabarber fra Holland ganske vist
Fyldt med chokolade, sukker, smør. Den sødme sammen med de saftige og syrlige hindbær, de grofthakkede og ristede mandler og de store stykker af hvid chokolade – ja det er altså nærmest den ultimative kage, hvis du spørger mig
I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
S. å. k. o. m. J. u. n. i. b. O. g. f. ø. l. e. t. r. s. v. ,. a. d. j. æ. -. ). D. w. h. p. y. ". (. A. I. B. M. R. T. 8. 6. 0. 1. 5. *. 3. x. F. /. 2. c. H. +. L. K. G. P. i g
Smør en tørteform med lidt fedtstof. Rabarber. Hæld dejen over rabarberne og bag kagen i ca. 400g rabarber (renset vægt). Skær rabarberne i 5mm tykke skiver og fordel dem direkte i tærtefadet. 400g rabarber (renset vægt)
Jeg lavede en lækker søndagskage i weekenden – en cheesecake med smag af koldskål og rabarbercreme. *Sæt en lille gryde på laveste varme, og tag husblassen op af vandet, og smelt det langsom i det vand der følger med
Jeg havde fået plukket lidt for mange rabarberj, så jeg kogte de resterende med lidt sukker. Den kondenserde mælk smelter nærmest sammen med dejen, og bliver til en lækker, lidt sej, men sprød masse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.