Nogle spiser kun grønkål juleaften, men du kan bruge den grønne sag på maaaange forskellige måder. I salater, rå eller stegt, i smoothies, juice, lasagne eller wraps, som topping på suppe og meget mere
Til sidst fordeles de smukke brombær på toppen af salaten. langtidstilberedt flankesteak og mørbrad, tomat-/løgrelish, dijonmayo, diverse grønt og hjemmebagt smørstegt brød (som desværre ikke ses på billedet)
Nej, opskriften på en omgang klassisk græsk salat er ikke opfindelsen på den dybe tallerken. Tilgengæld er denne salat bare så vanvittig lækker, at den fortjener sin plads her på bloggen
3 personer. 1 ørredside 3-400 g300 g frossen spinat1-2 løg2 hvidløg2½ dl madlavningsflødesaften af ½ citronsalt og friskkværnet peberSpinaten optøes og drænes fra vand
Vend den bagte spinatbund med bagsiden opad, men lad den blive på bagepapiret. Bland fyldet og fordel det over spinatbunden – undgå at fyldet kommer helt ud til kanten, de det nemt glider ud over kanten
Vend den nu med bunden opad over på et nyt stykke bagepapir eller på husholdningsfilm, træk det øverste lag bagepapir af, og fordel laksefyldet påspinatbunden
salater som Blomme-/bærsalatpåspinatbund eller Grønkålssalat m. (Kyllingerne uden tomat-topping, der også ses på billederne er blot drysset med lidt grill-krydderi)
Start med at give direkte varme på begge sider og efterfølgende indirekte varme. kartofler der også tilberedes på grill - vi koger dem 5 - 10 min. Mørbrad påspinatbund 2 stk Hvidløg, fed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.