Fordel dem ud over en bradepande med bagepapir og hæld salt og evt. Jeg lavede hokkaidosuppe (se opskrift her) og kunne ikke nænne at smide kernerne ud
Vend det hele sammen og top med resten af de friske koriander + alle de ristede græskarkerner. Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Her har jeg kombineret den fugtige squash medgræskarkernerog stenformalet hvedemel. Det er vist ikke længere nogen hemmelighed, at jeg er vild med hjemmebagt brød og meget glad for surdej
Derfor laver vi af og til æggekage med bacon ogpurløg hjemme hos os. ) Både charmen ved at “dyrke” sine egne æg og det mere bæredygtige perspektiv med mindre madspild tiltaler os meget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.