- tilsat en smule purløgFor efter at have fået hamstret de lækreste altankasser i Bilka, plantet et hav af krydderurter i dem og solens stråler kom og gav dem mere liv, ja så kunne jeg altså ikke vente længere med at nappe lidt af den friske oregano, der kun stod og ventede på, at jeg ville omfavne den med en knugende hånd
Salt og peber. Ingredienser5 røde paprikaAlle blade fra en basilikumplante2 fede, knuste hvidløg (evt mere - alt efter smag)1/2 knust chili (evt mere - alt efter smag)1 - 1 1/2 dl græsk yoghurt2 spsk olivenolieSalt og peber1. Bag paprika i ovnen ved 175 grader i 20 minutter (så de er bløde og saftige)2. Udsten paprikaenog blend dem med olie, basilikumblade, hvidløg og chili3. Tilsæt græsk yoghurtog smag til med salt og peber 5 røde paprika. 1 - 1 1/2 dl græsk yoghurt
si vandet fra og kom mandlerne op i skålen igen, kom nu resten af salten og den røget paprika over og rør rundt så saltet og den røget paprika er fordelt på alle mandlerne
Put det tilbage i foodprocesseren og blend videre med æg, salt og peber. dk, hun har nogle super lækre billeder af de skønne blomkålspandekager, som lokker lidt mere end mine
Kom tomatpuré på og sautere det lidt med. Serveres med basmatiris. Paprika fløde sovs. Kom olie og krydderier og koteletter i en skål og vend det godt sammen
Hæld vand eller olie fra tunen, og bland den med de mosede kartofler. Maden har bestilt hele rødspætter – ok – det får han så, men jeg vil hellere have noget andet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.