Når jeg skriver lækre blomkålspandekager, så mener jeg LÆKRE. Vi grillede en mørbrad i bacon svøb, fik nye danske kartofler med bernaise og disse lækre blomkålspandekager til – mums
Ingredienser til ca. 12 små pandekager m. fyld (mad til 3-4 personer). 1 blomkålshoved. 5 æg. 2 tsk. salt. Fyld. 600 g hvid fisk (jeg brugte torsk, men andre hvide fisk fx
Blomkålspandekager m. For pokker da også. Efter flere dages hungren efter gode gammeldags pandekager, måtte jeg i dag bukke under for min preggo-cravings og lave en ordentlig omgang traditionelle pandekager med hele svineriet til
Blomkålspandekager. Jeg har prøvet en ny topping til min salat og det blev gulerodshummus. Inspirationen kom af en salat jeg fik fra Smag igår med gulerodshummus, så det måtte jeg lige prøve
Blomkålspandekager er altså suveræne, og børnevenlige. Jeg serverede dem sammen med nye kartofler, resten af den stuvede sommerspidskål fra i går, og blomkålspandekager – da jeg havde 1/2 blomkål der trængte til at blive brugt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.