Mens du venter på kyllingen koges kartoflerne. Når de er kogt vendes det grøn pesto og derefter i rucola salatenBulgur salaten laves til iflg anvisninger på pakken og der blandes Romain salat iNu klar til servering - MUMS
Det bliver en citron ogoregano kylling med et pift af hvidløg. Den er fyldt op med disse ingredienser og ellers er den penslet med olivenolie og drysset med friskkværnet salt og peber
C. a. l. z. o. n. e. b. t. y. r. ”. u. k. s. p. å. i. H. v. f. h. d. j. g. ,. ø. m. ). O. 4. P. 6. 0. 1. æ. /. 2. 5. B. T. L. D. c. (. G. S. &. K. M. R. F. °. -. Z. J. I. V. %. 3. A. 8. ༺. ♥. ༻. Ø. N. l
De hakkede tomater tlsættes sammen med maggiterningen og krydderierne. Serveres med rucola på toppen. Skinke, champignon, pepperoni,ananasog ost fordeles ligeledes ud over dejen
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Gjør klar potetene i en gryte med vann og litt salt. Her servert med kokte,hele, stekte poteter. I dag har min bedre halvdel bursdag og da måtte han jo få noe god mat
Aftensmad er lidt et tricky måltid, da det gerne skal kunne laves i en fart mens maven knurrer og der stadig er energi inden sofaen kalder med dårligt tv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.