1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. M. i. n. s. ø. d. e. v. C. h. a. r. l. o. t. f. y. 3. 0. ,. g. k. u. J. æ. å. p. B. m. b. O. j. H. E. L. T. F. A. N. S. I. K. D. c. é. 2. 4. 9. V. 5. 7. °. (. ). ½. G. n l
1. P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. -. H. E. (. ". O. /. F. K. 5. 9. V. ) g
I går var det bloggen fødselsdags, hurra hurra hurra. Det er indtil videre blev til 218 indlæg, og jeg glæder mig til alle de lækre opskrifter, som fremtiden vil byde på. Verdens bedste gulerodskage (til 10-12 personer). 190 g brun farin. 1,5 dl rosiner. 1 nip salt. skal fra 1 øko citron + 3-4 spsk saft. 20 cm i diameter) og bag kagen en times tid ved 175 grader. Verdens bedste gulerodskage (til 10-12 personer). 190 g brun farin. 1,5 dl rosiner. 1 nip salt. skal fra 1 øko citron + 3-4 spsk saft
En rigtig lækker og frisk cheesecake med blåbær, som fortjener at blive delt her på bloggen. Opskrift på Blåbær Cheesecake (12 personer). 120 g. 100 g. 1 vaniljestang. 15 min. Ved 180 grader. 120 g. 100 g. 1 vaniljestang
Fik serveret denne lækre konfektkage hos min kusine, og har nu selv lavet den. 125 gram smør. 140 gram hvedemel. 140 gram brun farin. 1 dåse sødet kondenseret mælk. 125 gram mørk chokolade (ca 55%). 1. Tænd ovnen på 175 grader. Bages i 12-15 minutter ved 175 grader almindelig ovn, indtil den er lysebrun. 10 minutter, så det bliver lidt tykkere og en smule mørkere i farven. Bunden tages ud efter de 12-15 min og herpå hældes den kogte karamel. Dette bages i yderligere 10-15 minutter, eller indtil karamellen er fast og gylden. 125 gram smør. 140 gram hvedemel. 140 gram brun farin. 1 dåse sødet kondenseret mælk. 125 gram mørk chokolade (ca 55%)
1/2 mango. 100 g. 1 håndfuld frisk mynte. 1 lille eller 1/2 stort iceberg salathoved. 1/2 tsk. 1/2 mango. 100 g. 1 håndfuld frisk mynte. 1 l. 1/2 stort iceberg. 1/2 tsk honning
Omkring 1 times tilberedningstid og så skal kagen stå på køl nogle timer - kan med fordel tilberedes dagen før servering. 125 g smør. 1 tsk vaniljesukker. 150 g sukker. 1 tsk citronskal, fintrevet. 150 g friske blåbær. Tag 3 blade husblas og læg dem i blød i koldt vand i 5-10 minutter. Sæt kagen i køleskabet i 1 times tid. Udblød 4 blade husblas i koldt vand i 5-10 minutter. Når du har rørt alt sammen, stiller du det i køleskabet i 1-2 timers tid. Se til husblassen efter 1 time, den må ikke være alt for stiv, når du hælder den over kagen, men heller ikke alt for vandet. 1-2 timers, og det er tid til, at hælde gelen over kagen, skal du pynte kagen med blåbær langs kanten. Hvis du hælder gelen på, når den lige er færdiglavet, kan du risikere, at den løber ned langs fyldet, så vent lidt ind til den er stivet en lille smule - i hvert fald 1 times tid i køleskabet. Når kagen har fået gelen på, så sæt den tilbage i køleskabet 1-2 timers tid, og gerne til næste dag. 15-20 minutter før servering. 125 g smør
Se også opskriften på blåbærmuffins med hvid chokolade, her på bloggen. 1 knivspids salt. Skal af 1 øko citron. Bag på varmluftovn 170grader i ca. 1 knivspids salt. Skal af 1 øko citron
18 blade husblas. 14 pasteuriserende æg. 1250 g sukker. 1½ l piskeflødePisk æg og sukker til det er tykt. 1Hæld 3 dl hyldeblomstkoncentrat op i en skål og læg 8 blade husblas i blød i ca. 10 min. 1Kram husblassen fri for saften og smelt den i en kasserolle med et par skefulde af hyldeblomstsaften. 1Rør i det mens det smelter (det går stærkt). 1Hæld den smeltede husblas tilbage i resten af saften. 1Pisk saften med æg/sukker-blandingen ved lav hastighed. 1Pisk fløden til flødeskum (piske let, den må ikke være på grænsen til smør. 1Pisk hyldeblomstblandingen. 1Rør hyldeblomstblandingen sammen med flødeskummet til moussen har en cremet konsistens. 1Stil skålen med mousse i køleskabet i nogle timer inden du fordeler den ud på kagebundene (jeg plejer at vente 5-6 timer inden jeg anvender den)
1 bakke blandet salat. 1 cantaloupe melon ( den som er helt orange inden i). 1/2 blok feta, jeg kan bedst lide den man selv skære. 1 dl ristede/saltede græskar kerner. 1 bakke blandet salat. 1 cantaloupe melon ( den som er helt orange inden i). 1/2 blok feta, jeg kan bedst lide den man selv skære. 1 dl ristede/saltede græskar kerner
1 tsk. 200 gram friske blåbær + 1 spsk. 1 stor økologisk appelsin. Tænd ovnen på 195 grader. Vask blåbær, hæld dem i en skål og vend 1 spsk. 1 tsk vanilje. 1 spsk rørsukker. 1 stor øko
Følg bloggen på Bloglovin. 12-15 stk). ½ tsk vaniljesukker ½ tsk salt 50 g koldt smør 1½ dl kærnemælk. 1 dl frosne blåbær. 1 cm højde og udstikkes med et glas eller en udstikker . Stil dem derefter ind i ovnen og bag i 10-15 min, til de er blevet fine og gyldne. 1½ dl kærnemælk. 1 dl frosne blåbær
100 g smør. 100 g hvedemel. 100 g havregryn. 100 g mandler (hakkede eller flager). 1 tsk kanel (kan undlades). 1 vaniljestang eller 2 spsk vaniljesukker. Start med at tænde ovnen på 180 grader. Skær rabarberne i 1 cm stykker og vend dem med sukker, vanilje og maizena. Bag kagen i 180 ° forvarmet ovn i ca. Børn i køkkenet – Vi bager Pizza 100 g smør. 100 g hvedemel. 100 g havregryn. 100 g mandler (hakkede eller flager). 1 tsk kanel (kan undlades). 1 vaniljestang eller 2 spsk vaniljesukker
Lækre konfektkager helt uden ovn. Konfektkager med Chokoladeglasur, 24 firkanter. 120 g. 150 g. 100 g. 1 ds. 1. Smør på kagen og sæt den i køleskabet mindst 1 time. 120 g. 150 g. 100 g. 1 ds kondenseret mælk
Blåbær muffins2,5 dl yoghurt naturel1 æg½ dl rapskimolie½ tsk flydende vanilje250 gr hvedemel100 gr sukker1 tsk bagepulver½ tsk natron1 nip salt125 gr blåbær friske eller optøedeTænd ovnen på 190 gr. Sæt 12 papir muffinsforme klar i en muffins metalform. Fordel dejen i muffins formene og bag dem i 15-20 minutter. 1 æg. 100 gr sukker. 1 tsk bagepulver. 1 nip salt. 125 gr blåbær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.