3-4 kg
hvor jeg er tungere nu end da jeg startede. Det er sjovt som kropsaccept kan komme snigende på den måde. Lige pludselig føltes det slet ikke mærkeligt at hoppe i en bikini, sætte sig i en stol og nyde solen. Tænk at noget så simpelt før har fyldt så meget?
Men når det kommer til den mad vores krop skal leve af, bliver der ofte sparet. Det kan være fuldstændig ligegyldigt, hvis vi bliver alvorligt syge eller i værste tilfælde dør
Så da de kom til frokost tid, så måtte vi finde ud afnoget "frokost" mad. Til kaffen fik vi lagkage. Så tænkte jeg"Hvad kan vi godt lide at købe og spise, hvis vi f
Når duspiser frugt og mange grønsager, bliverdet derfor nemmere at holde eller opnå en sund vægt. Grønsager og frugt indeholder mange af de mineraler og vitaminer, som du skal bruge for at holde kroppen sund og rask
flot borddækning, ekstra fint stykke kød, “tilladelse” til at inddrage de usunde ingredienser eller lave tingene fra bunden – og uanset hvad og hvor meget energien bruges på, er det dejligt at markere weekenden med gode ting
Og man behøver jo ikke kun bruge disse sandwichbrød til aftensmad. Gulerødder og squash rives fint påetalmindeligt rivejern og blandes i en skål med æg, fiberhusk og kokosfiber (har du ikke kokosfiber, så prøv at lave dem alligevel og tilsæt i stedet lidt ekstra fiberhusk)
Opskriften kommer fra min opskrift påtunsalat, til fuldkornsbrød. Opskriften kan findes på Tunfyldt peberfrugtDer blev selvfølgelig serveret en lækker salat til - det er der altid til måltiderne hjemme ved mig
Saflor derimod er kortere, har ettykflosset hoved. el azafrán”, jeg kunne have knaldet hende en, men jeg gider sku ikke tilbringe min ferie i et spansk fængsel og de der spanske kvinder, de har alt for meget temperament til at argumentere med
Normalt blivergryderetter tit det samme for mig – oftest denne variant der da også er blevet populær rundt omkring så vidt jeg kan se – oftest blivergryderetter også en “ryd op i grøntsagsskuffen”-ret og egentlig ender de jo så med at smage meget éns
Er du utryg ved at bruge rå æg i kage, så brug pasteuriserede æggeblommer. Sådan gør du. Læg derefter et lag kiks, derpå hældes mere kagemasse og derpå kiks igen, afslut med et lag kagemasse og sæt kage på køl til dagen efter
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Pas på ikke at stege dem for meget, så bliver de bare tørre. Tilsæt soyamælk, havregryn og mel, så massen bliver lidt mere tør, men mere lind end en normal frikadellefars
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.