Opskrifterne på alt dette kommer på bloggen i ugens løb. Jeg serverede denne lækre salat til en omgang indbagt mozzarella-/pestokylling, stegte champignoner og grillede aubergines
Jeg tror at tricket bag et rigtig godt farsbrød ligger i at forme den rigtig. Man skal lave et fuldstændig glat farsbrød uden huller, fordi så bliver safterne inde, og så skal den være formet som om den er trykket ud af en aflang tupperware boks
Her får du min opskrift på græsk farsbrød, som du kan følge slavisk eller lade dig inspirere af. Kog risene efter anvisningen på emballagen, og lad dem afkøle, hvis ikke du har en rest kogte, kolde ris
De skal ikke have længe pågrillen og ikke direkte over kullene. Jeg lavede det på slump, så jeg beklager at jeg ikke lige kan komme med mere præcise mængdemål
F. a. r. s. b. ø. d. l. v. e. j. g. æ. n. i. t. …. k. o. m. p. f. B. h. ”. N. w. y. D. J. u. ,. (. ). S. c. å. é. A. –. 4. 2. 5. 0. 1. ½. 8. T. U. C. -. V. L. K. 7. 3. I. O. M. H
Grill Kylling på Rotisserie. Grill Kylling på Rotisserie. Kom kyllingen på spiddet (følg instruktionen fra fabrikanten) og varm grillen op til 200 grader, sæt kyllingen over og sæt rotisseriet igang med at køre, luk låget og lad stå i 65-75 min
det hele bliver blandet godt. Farsbrød er en gammel kending her på bloggen, se f. eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
tykke skiver på langs, pensl dem med en god mængde olivenolie på begge sider drys salt over. Sommeren skriger grill og hvad er bedre nu man har startet kullene op end at grille salaten og få den røgede smag frem
Form farsen til et rektangel på et stykke bagepapir eller folie. Rul spegeskinke rundt om farsbrødet. Fordel spinat, feta og soltørrede tomater på farsen et stykke fra kanten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.