-. -. -. D. e. t. r. n. a. f. d. g. o. b. i. s. k. B. C. ,. u. l. æ. p. å. K. ø. v. h. m. M. P. T. c. 2. I. 8. 0. 1. ½. /. F. S. 6. H. y. 3. 4. j. 5. V
Når champignonerne er skrumpet lidt ind tilsættes osten og creme fraichen og der skrues ned for varmen - hvis panden er for varm kan cremefraichen godt skille
Steg videre i et par minutter, til løgene er 'gennemsigtige'. Smagen af fløde, tomat, chorizo ogchampignon er skøn sammen med løgene, pastaen og den mikro smule chili der er i
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
TweetWhatsAppE-postSkriv utLik dette. Bruk en panne med litt høye kanter. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
Jeg vil tage endnu en aften på langs medbloglæsningog fjernsyn - barsel er skønt. Lækker aftensmad, som så mange gange før og laks og pasta bliver man bare aldrig træt af - i hvert fald ikke herhjemme
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignonog de lækre soltørrede tomater
I den samme panne har du nu pasta. Brug en panne med høj kant. Skær broccoli i små bider og hak løgen. Fløde,vand,buljong og hakket tomater + resten af krydderier, bland godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.