Hindbær er for mig indbegrebetaf sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt afdet overskydende kage
Jeg advarer på forhånd – dette indlæg indeholder opskrift, der kan gøre dig stærkt afhængigaf disse bløde, lækre og smagfulde vanilje fudge karameller med peanutbutter, der smelter på tungen
Mælk i massen hvis du kommer den i ismaskinen) jeg brugte bare fryse legemet fra en is maskine, og stod og rørte rundt i massen i et par minutter med ske
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt afdet overskydende kage
bagværk medkaffe og chokolade. Et rent og skoldet glas med låg. Jeg er storforbruger afvanilje, jeg elsker det og bruger til det næsten alt lige fra bagværk til yoghurt til kaffe, og så er det rart altid at have ved hånden i forhold til de små dåser fra Urtekram, som løber tør alt for hurtigt
- og ret så delikate og yderst velsmagendeDisse godter er nemlig fyldt med den lækreste chokolade "voksennutella" creme fra Sorgenfri Specialiteter (den med orange-smag), og den passer perfekt til den blide vaniljesmag
Det blev til en omgang super nemme og velsmagende cookies som er rigtig gode at have med på farten, da de ikke bliver bløde ligesom traditionelle småkager, men bevarer deres lidt seje konsistens lidt ala amerikanske cookies
Derefter blandes det sammen med den kondenseret mælk. Bland den sammen med piskefløden. Det sådan lidt af nød jeg lavede is, jeg havde nemlig en mælk der var ved at løbe på dato, og resten var i køkkenets skabe og skuffer
Denne opskrift bruger jeg som basisopskrift, og den er god hvis man vil eksperimentere lidt med eksempelvis chokolade, frisk eller tørret frugt, farve osv
Derefter blandes det sammen med den kondenseret mælk. Bland den sammen med piskefløden. Det sådan lidt af nød jeg lavede is, jeg havde nemlig en mælk der var ved at løbe på dato, og resten var i køkkenets skabe og skuffer
Med fare for at udfordre nogle, vil jeg kalde den idiotsikker Nå, ikke mere snak, I skal have lov til at gå igang med opskriften, så I kan nyde glas vaniljeiskaffe i morgen – for den kræver lidt tålmodighed, men det er også det eneste
Pisk sukker, vaniljekorn og smør blødt og creametmed en håndmixer. Hæld de våde ingredienser sammen med de tørre, og fold det forsigtigt sammen til det er en ensartet masse
Bland mandelsmør i og bland det godt sammen. The post Banan/vanilje proteinbar appeared first on Gymfoodie | Sunde mad og fitness opskrifter | Perfekte til diæt og vægttab
springform, foretmed bagepapir. Varmen i kniven hjælper med at skære flotte skiver af kagen. Cashewnødderne suger en del væske og lecithinen er med til at holde på formen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.