En rigtig lækker og frisk cheesecake med blåbær, som fortjener at blive delt her på bloggen. Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Jeg elsker koldskål, men den traditionelle version med almindelige kammerjunkere er noget af en kaloriebombe, så jeg prøver for tiden lidt opskrifter af
Hjemmelavet kærnemælkskoldskål med æg og tykmælk. Man kan pifte sådan en koldskål lidt om med søde jordbær og myntesukker hvis man har lyst til det, og imponere gæsterne med en lille dessert efter grillmaden
Jeg lavede en lækker søndagskage i weekenden – en cheesecake med smag af koldskål og rabarbercreme. Det var en test, for jeg havde set flere forskellige opskrifter på cheesecakes med rabarber – og haven bugner af flotte rabarberstængler – men jeg har også læst forskellige opskrifter på koldskåls cheesecake, så derfor et mix
I sommervarmen er koldskål en dejlig forfriskende dessert, som er meget men at lave selv. Koldskålen kan spises med frisk frugt og den kan piftes op med blendede jordbær
lille bakke søde blåbær. lille bakke søde blåbær. Det er så dejligt at have gæster, denne salat blev lavet da vi skulle have besøg i sommerhuset, den smager af mere
Er der noget så sommer-agtigt som koldskål. Det er faktisk dejlig nemt at lave den selv, her får du opskriften på en proteinrig, nem, hurtig og lækker koldskål, til de lune sommerdage
Hæld dejen i formen og drys blåbærrene ned i dejen jævnt fordelt. 200 gram friske blåbær + 1 spsk. Vask blåbær, hæld dem i en skål og vend 1 spsk. 200 gram friske blåbær
N. å. i. g. r. f. o. s. ø. m. t. e. j. a. p. d. n. h. l. v. y. k. u. J. b. ,. æ. G. D. S. L. 1. 5. 0. (. 2. ). B. I. c. O. F. /. M. A. 3. 8. E. R. W. p g
Du kan godt spise koldskål selvom det ikke er varmt sommervejr. Min barndoms koldskål blev fremstillet af ”gammeldags kærnemælk”, som er et restprodukt fra smørfremstilling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.