Disse juleboller har en tilpas sødme med æble og tørredetranebær og smager dejligt med smør på. Vi er i den dejlige julemåned og hvad med lune boller til eftermiddagshyggen
Tranebær Tørret Mandler. 1 del lys basamico 3 dele oliven olie Honning Sennep Engelsk sovs Salt Peber Dressingen køres på den blandede salat med en ske , lige inden servering
(4 brød)920 g groft rugmel7 dl koldt vand4,5 dl porter eller anden mørk øl130 g fuldkornshvedemel15 g gær3 spsk honning100 g græskarkerner50 g hørfrø15 g hørfrø til drys2 dl tørredetranebær100 g rugkerner2 spsk salt1/2 dl vindruekerneolie til formeneSådan gør du. 1) Bland 320 g rugmel med 1 dl porter og 3,5 dl koldt vand. 2) Bland 600 g rugmel, 3,5 dl vand og 1 porter sammen med resten af ingredienserne3) Kør dejen i en røremaskine på laveste trin i godt 15 mminutter4) Smør 4 rugbrødsforme med vindruekerneolien, og fyld formene 3/4 op med dej. 6) Flyt nu formene med dej fra det kølige sted til et lunt sted, og lad dem hæve her i yderligere 2 timer (de må ikke bages direkte fra køl)7) Drys med hørfrø inden brødene kommes i ovnen8) Bag brødene i en forvarmet 200 grader varmluftovn i ca. 2 dl tørredetranebær
I min familie er de ellevilde medbiscotti, hvilket jeg virkelig godt kan forstå. Hvis du ikke har smagt eller kastet dig over biscotti før, så kan du rolig gå i gang
Jeg troede ikke, at jeg ville blive så vild medbiscotti… Men de smager jo helt vildt godt. Biscotti er en italiensk småkage, der også kaldes cantuccini
Pisk æggene sammen og riv appelsinskallen og blad med æg. Har lige lavet de her biscotti, de er supersprøde og lækre og passer perfekt til en god kop kaffe
Den frugtige sauce dufter af gløg og harmonerer fint med fede fjerkræ som fx and, kalkun og gås. Det lyder måske af lidt meget sukker, men tranebær er fandme et par sure bær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.