Hak hasselnødderne og drys over dine cupcakes. der tilsættes – derudover smager det fantastisk. Opskriften er med Swiss Buttercream Marengs, hvilket jeg næsten altid bruger som frosting på minecupcakes
I får lige en lækker opskrift på oreo cupcakes, som jeg har bagt i dag. Tryk frostingen ned i spidsen af posen og begynd at ‘glasere’ cupcakesne fra yderkanten og rundt ind mod midten
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af minecupcakes
Lad creme brulée'erne køle af, stilles i køleskabet i min 4 timer, gerne natten over. Jeg har købt min en lille køkken bunsenbrænder og har forsøgt mig med Creme Brulée - flere gange nu - og jeg siger jer det er bare lækkert
F. o. r. a. t. m. i. n. d. g. s. k. l. f. u. e. ,. h. j. b. å. p. J. y. ü. T. æ. ø. -. v. S. E. D. 2. 0. (. ). L. 1. 5. ½. c. I. B. V. /. R. H. 3. ". ) g
Mine børn bad mig lægge opskriften på bloggen , for disse cupcakes skulle laves igen en anden gang. Og så fik jeg anledning til at afprøve en af mine julegaver, nemlig det her skønne tylle sæt, som jeg er så glad for
Der var en del som kommenterede, at minefødselsdagscupcakes så fristende ud. Næste gang vil jeg forsøge en lignende frosting på chokolade-cupcakes, for det tror jeg vil være virkelig lækkert
Jeg har tegnet mine snefnug ud fra fri fantasi, men man kan også lave sin egen skabelon, ved at tegne nogle snefnug med en tusch på et stykke papir og så lægge bagepapir ovenpå
En af grundene til at mine protein pandekager er bedre end aldrig før er, at jeg er blevet ambassadør for The Protein Kitchen og under en dag med hele teamet smagte jeg Cecilie Linds pandekager
I. s. ø. n. d. a. g. v. r. e. S. u. p. B. o. w. l. ,. å. i. b. t. f. h. y. m. D. (. ). c. k. æ. C. F. A. -. E. 1. 4. 6. 0. 5. 3. /. 2. 9. j. K. 7. 8. T. N. R. J. M. *. H. ". P. L
Disse cupcakes smager meget af chokolade men uden at være tunge. De er let sprøde på overfladen og går rigtig godt sammen med denne luftige frosting, der kaldes 7-minuts frosting i USA da den er hurtig og lave. Opskrift18 cupcakes125 g smør3 æg200 g sukker125 g mel1/2 tsk bagepulver25 g kakaopulver300 g chokolade (50-70%)Pisk smør, æg og sukker godt sammen. Hak chokoladen og smelt 2/3 af den over vandbad. Guf frostingTil 18 cupcakes235 g sukker2 spsk sukker3 æggehvider pastiuserede 2 spsk vandVarm sukker og vand op i en gryde til det er opløst
Opvarm derefter fløden og hæld den over chokoladen. Når det hele er smeltet og rørt sammen, kommes husholdningsfilm helt ned til overfladen – og lad det stivne på køl i til dagen efter
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
De af jer som følger mig på Instagram (@byjennip) har allerede set disse cupcakes. Jeg har et par gange før lavet cupcakes med tofarvet frosting, men tænkte at jeg lige ville prøve at vise/forklare hvordan man gør, til de af jer der ikke ved det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.