Biksemad af ugens rester
Mine bedste opskrifter
Mine bedste opskrifter
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g. kød
  • 4 stk løg
  • olie
  • 1 tsk herp de provence
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 1 tsk røget paprika
  • evt. et par peberfrugter i små tern
  • evt. 200 g. bacon i tern
  • evt. 200 g. pølser efter eget valg
  • æg
  • smag til med salt og peber
  • Du kan bruge kogte kartofler, bagte kartofler, og hjemmelavede bådkartofler, bare så længe de bliver skåret i mindre stykker, så det kan blive godt sprødt.
  • Hvis du ikke har kødrester nok til de 400 g., kan der spædes op med pølser skåret i mindre stykker eller bacon tern, som steges sammen med løgene.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.