CUPCAKE SKO Jeg bagte småkager, købte vaniljeruller, farvede sukker og bagte lakrids cupcakes i forskellige papirs farver og lavede lakrids frosting -og så gik jeg igang med projektet
Når man har spist på verdens bedste restaurant, bør man da dele ud af oplevelsen, ikk. Jeg ville ikke gå glip af noget, nu jeg endelig var på verdens bedste restaurant
Salaten smager helt vidunderlig - og ja, lige nu er jeg lidt besataf bær kombineret med grønt. Endnu en superlækker, og helt enkel salat - som både gør sig godt som tilbehør til grillmaden på en god sommeraften, men som også er rigtig fin at spise alene
Jeg har været en tur i New York, og jeg har selvfølgelig taget en bid af the Big Apple. Heldigvis betyder det ikke, at vi skal give afkald på noget som helst
Åh gud, jeg er som besataf de her formidable skabninger pt. Faktisk begyndte jeg først først at spise hvidvinsdampede blåmuslinger for ikke så længe siden, og da Iben og jeg havde vores lille tur igennem Italien og Frankrig, gik jeg helt amok i Moules de Frites (som den originale ret hedder med tilhørende sprøde fritter-banditter)
Faktum er, at der spises alt for lidt marcipan resten af året. Når dejen er afkølet, tages den ud og rulle imellem to stykker bagepapir, det i hver fald hvad jeg finder nemmest, og små kagemænd stikkes ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.