Jeg lover at dele mine erfaringer med Jer, uanset hvad resultatet bliver. Hvis du har overvejet at lave honningkager til jul, så er det nu du skal i gang
Flødekarameller dyppet i chokolade. Jeg har brugt min tidligere opskrift på flødekarameller, skåret dem i firkanter, og rullet dem runde med mine hænder
Pak den stramt ind, og skær eventuelt resterende butterdej fra. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Kom saften fra appelsinen ned i en lille gryde og lun det op. Først lavede vi en lille portion champagne mousse (det er nok tættere på en fromage), kom det i den inderste del af kagen, lod det sætte sig, og derefter lavede vi en lille portion chokolade mousse (igen, nok mere fromage) og kom dette ovenpå champagne moussen
Jeg kan godt lide stamppot med gulerødder og løg 'Peen en uien', det er regnet for en tung ret i svigerfamilien men det kan vel ikke forbavse nogen at jeg synes om det søde fra gulerødderne
Kyllingeskindet du tog fra da du parterede kyllingen, lægges på noget bagepapir, krydres med salt og lægges under pres under en skål eller tallerken der kan tåle varmen
Aftenens finale og ikke min stærkeste side i et køkken. Anret crumble i bunden med en kugle kakaosorbet, læg marengs- og mælkeflager på og pynt med et par brombær der giver syre
Porrer deles i den nederste lyse del som syltes kort og den øverste hvorfraklorofylet udtrækkes. Når det grønne skiller fra væden, sies det igennem et klæde hvor klorofylet opsamles
Kødet bliver virkelig saftigt på denne måde. Fusionskøkken ("sydstats-style")Kylling paneres i olie og mandelmel (blend mandler til de er som mel), salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.