Tænd ovnen på 200 grader. Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider
svinekoteletter (jeg brugte fadkoteletter) skåret i halve2 tsk. Så kom der bund i indlæggende der lå klar til bloggen, og derfor er det et par dage siden sidst
Print This Post. Skinke er jo altid lækkert. Denne er kogt først – fordi vi skulle bruge suppen til sovsen – hvorefter den er blevet sennepsglaseret og færdigstegt i ovnen
Print This Post. Denne tunsalat er en let, lille ret, der kan nydes til en grøn salat, med et stykke brød, eller bare som den er – lækker og fedtfattig
Print This Post. Denne lasagne med kartofler er lagt sammen med kartofler i stedet for med pasta, men ellers er den inspireret af en ganske almindelige lasagne
Print This Post. Man kan naturligvis også lave sin helt egen hjemmelavede rødvinssauce til dette lækre andebryst, men vi har her valgt at købe en færdiglavet
Print This Post. Kogt hamburgerryg er en dejlig, dansk ret. Og grønkål er jo dejligt nærende. Har man lyst til flere grøntsager, kan man jo servere nogle små karotter til eller gulerødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.