Kalveschnitzler er i sagens natur markant hurtigere end okseklump at få tilberedt, så skal der fugle på bordet på en hverdagsaften, så er det et godt alternativ …
Vilde benløsefugle. Skåret i skiver til benløsefugle. De benløsefugle blev tilberedt som vildt for at holde stilen, og det var bestemt ikke nogen dårlig ide
Der er mange gode minder og på mad-delen er det jeg husker bedst frisk makrelsalat fra fiskehandleren på rugbrød, små lakridser i blå indpakning nede fra kiosken hvor jeg måtte leje VHS-film samt benløsefugle som vi altid fik den sidste dag når mine forældre og søster kom for at hente mig
Indtil for et par uger siden, kendte jeg slet ikke til disse fugle – men så fik jeg en bestilling på en hæklet Kay Bojesen fugl, som gave til en uddannet sygeplejerske
Som du måske bemærkede, var min blog nede mellem tirsdag og onsdag. Årsagen er, at mit samarbejde med firmaet Web HQ ophørte og at webhotellet (som det så fint hedder), skulle rykkes tilbage i mit navn
Hvis du tror, kalkun er tørt, har du ikke mødt min. Det saftigste kød og det sprødeste skind. Kalkun er den ultimative julefugl, der let giver and baghjul
fjern vingespidser, gump og de nederste par cm af benene, så fuglen fylder lidt mindre. Overhæld opstillingen med olivenolie og gnid fuglen ind i frisklavet kryddersalt af finthakket timian og rosmarin, groft salt og fintrevet citronskal
Det tager måske også toppen af frustrationen over havens "møgfugle", som hun sidder og skælder ud dagligt, når de har den frækhed at sidde i buskadset uden overhovedet at overveje at flyve ind i munden på hende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.