Dåbskage til Freja May,dåbskjole og baby sko er lavet af sugar veil/magic decor, 3 kager der består af lyse lagkagebunde,1 med chokolademousse og appelsinmousse,1 med skovbærmousse og tobleronecreme og den sidste med jordbærmousse og friske jordbær
Dåbskage til Freja May,dåbskjole og baby sko er lavet af sugar veil/magic decor, 3 kager der består af lyse lagkagebunde,1 med chokolademousse og appelsinmousse,1 med skovbærmousse og tobleronecreme og den sidste med jordbærmousse og friske jordbær
CUPCAKE SKO Jeg bagte småkager, købte vaniljeruller, farvede sukker og bagte lakrids cupcakes i forskellige papirs farver og lavede lakrids frosting -og så gik jeg igang med projektet
Sous-vide er tidens helt store buzzword i diverse kogebøger og madmagasiner, men faktisk stammer ideen til sous vide fra slutningen af 1700-tallet og er fransk for "under vakuum"
Det er efterhånden gået mere og mere op for mig hvor vigtigt det er med en hverdag uden kemi. Desværre er det lidt af en jungle and finde rundt, hvordan man kommer væk fra det når man er vandt til at bare købe hvad der lige er på tilbud, dufter godt eller hvis etiket er indbydende
Det er desværre ikke så tit, at folkeskolens hjemkundskabsundervisning byder på de helt store kulinariske oplevelser, men disse boller er et bevis på, at der trods alt er undtagelser
begynder et måltid altid – eller ofte i hvert fald – med tabouleh. Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.