Bedstemor Ands (Gluten- og sukkerfri) Æbletærte!
Madfidusen | Do you love food?
Madfidusen | Do you love food?
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 dl paranødder
  • 1½ dl. mandler
  • ½ dl. Valnøddekerner
  • 2 spsk Fiberhusk
  • 35 g. smør
  • 1 æg
  • Nødderne blendes til mel med f.eks. stavblender
  • Nødder og Fiberhusk hældes i en skål sammen med æg og smeltet smør
  • Det hele røres godt sammen, til dejen er jævn
  • 2/3 af dejen fordeles over tærteformens bund (og op ad kanterne)
  • Prik huller i bunden med en strikkepind eller gaffel
  • Bages i ca. 20 minutter ved 160º i varmluftovn, til den er sprød

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.