Jeg har flere gange prøvet at lave bearnaisesovs, hvor den har været der sådan lige ved og næsten, men forleden dag lykkedes det og der er jo ikke noget bedre end når en bearnaise lykkes - uhmm det er det rene svir
Som for eksempel hasselbackkartofler og bearnaisesovs og måske en tomatsalat. Cordon bleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
Jeg har forsøgt mig, med selv at lave bearnaisesovs før, det gik ikke så godt, men jeg skal nok forsøge det igen, en eller anden dag, i går var dog ikke lige tiden, til det
Den 3 retters menu vi fik om aftenen bestod af caprese til forret, oksemørbrad, krydderkartofler, grønne asparges og bearnaisesovs til hovedret samt irsk kaffe til dessert
Kan enten være bearnaisesovs, eller brunsovs. Skær kartoflerne næsten hele vejen igennem. Læg dem i en fad og dryp derefter smeltet smør, olie, salt og pepper på
med rødbeder og bearnaisesovs til. Dum-di-dum. mester og mester. det skal da vist tages med et gran salt. Igår var det skønt vejr (fortsætter vistnok hele ugen) så Henk synes vi sku' grille på altanen
Bevares, det kan da også sagtens spises, men har du først smagt hjemmelavet bearnaisesovs, så ved du godt, at det er næstbedst, det du køber mere eller mindre færdigtilberedt
Her kan du se opskriften på en kold bearnaisesovs, en cremet kold dressing/sauce lavet på feta og hvidløg samt en lækker basilikum-hvidløgsdip, som er perfekt til små ristede kartofler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.