Indlægget Tapas – Laksemousse pådennemmemåde blev vist første gang den Foodbaby. Men den nydes på præcis samme måde, som vi serverede den til min søsters bryllup
Sæt gryden tilbage på komfuret og tilsæt Philadelphia og en smule vand, hvis suppen virker for tyk. Jeg har haft en smule travlt her på det sidste, da jeg har eksamen helt op til ørerne, så derfor er jeg taget hjem til mine forældre for at få fred og ro til at skrive
Den her opskrift har jeg haft og brugt i mange år - nu bliver den delt her på bloggen. Man kan også vælge at hakke noget mørk, lys eller hvid chokolade i - det gør den ikke ringere
Så jeg lavede en ordentlig gryde chili, Bo lavede masser af fuldkornsris, så lavede jeg et lækkert fad med grønt, guacamole, dressing på creme fraiche, en ren creme fraiche uden noget, en skål med ekstra kidney bønner og så varmede vi taco skaller i ovnen
Løgene skal være blanke og lige begyndt at tage farve, så kommes fond på. Nu når det er lidt koldt uden for og kæresten har lidt ondt i halsen, så skal vi da have suppe
Følg opskriften bagpå rugbrødsblandingen og slut af med at tilsætte den grofthakkede chokolade. Form små brød på en bradepande og lad dem hæve en times tid
Her får du en meget nem måde at lave sådan en på, og jeg har endda taget billeder (undskyld kvaliteten) hele vejen igennem, så det bliver super nemt at lave sig en lækker og velsmagende sovs
Uanset hvilket scenarie der passer bedst på dig, så er jeg næsten stensikker på, at du kender det med at være sulten for sjov… Den der stille og snigende sult som egentlig ikke har noget med sult at gøre, men som gør det umuligt at fokusere på noget andet (fx
Og nej, pølsehornene er ikke på nogle måder sunde, men for pokker hvor smager de bare godt, og med disse lidt alternative farver, vil alle børn (og voksne) da bare elske pølsehorn mere end i forvejen
Det stod derefter på køl mens jeg tilberedte det andet. En af mine livretter er boller i karry og jeg har lavet retten med gulerod, selleri og æble,- godt inspireret af et billede jeg så forleden
Hjemmelavet franskbrød med den lækreste sprøde skorpe og så endda på en sundere måde. Jeg synes ofte at de såkaldte “sunde opskrifter” på brød og boller bliver en smule kunstige, men jeg er virkelig imponeret over opskriften her
Hjemmelavet gravad laks, der smelter på tungen, krydret med årstidens krydderurter. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Synes godt om dette
Og på søndag rejser jeg videre til Playitas (), hvilket indebærer lige dele tætsiddende sportstøj og bikini, så nu strammer vi liiige lidt op påløssluppenheden
4 spsk olivenolie. 12 spsk æbleeddike (eller citronsaft). 11 spsk honning. 11-2 tsk dijonsennep. 1flagesalt og friskkværnet peberKom det hele i en skål og rør det sammen til vinaigretten er ensartet i konsistensen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.