Jeg bruger en lille sovseske, og hælder én ske ad gangen i en tynd stråle ned til æggemassen samtidig med, at jeg pisker/rører smørret ind i æggemassen
Bearnaise dip. Denne lækre bearnaise dip har jeg allerede lavet fire gange i denne sæson. Bearnaise dip. Indlægget Kold Bearnaise dip – perfekt til grillet mad blev vist første gang den Foodbaby
Jeg lavede denne bearnaise sauce i går, og den blev så god at jeg blev nødt til at stille den væk for ikke at gå og spise af den før resten af maden var færdig
Opskrift Bearnaisesovs, Bearnaisesauce, Bearnaisesovs, Bearnaise sauce. Som jeg allerede har nævnt i opskrifterne Hollandaise sauce og Bechamel sauce, så hold dig væk fra de der fu#king pulver og pap sovse
Jeg elsker sovs i mange afskygninger. Problemet er at med mange sovse følger en hel del kalorier. Hvis du vil have en klassisk brun sovs, kan du tilsætte et par laurbærblade, kulør og lidt rødvin
En nem "Bearnaise" som kan genopvarmes. bearnaise. Denne opskrift er oprindeligt inspireret af DENNE opskrift fra den fantastiske side paleo-opskrifter
Kan en madblogger virkelig være bange for en Bearnaise sauce. Jepsen jeg melder mig her under fanerne Jeg har mange gange tidligere lavet en bearnaise uden egentlig at synes det blev et velllykket resultat
Jeg lavede en god rustik rødbedesalat som et modspil til den fede sovs. Bearnaise er skønt, og særligt når den er luftig, syrlig og serveres til et godt stykke oksekød
335 g Bearnaise, IRMA. Det her er simpelthen en klassiker. Det smager fantastisk og hvis man snyder med saucen tager retten kun ganske kort tid at lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.