Da det er en stor portion kød, gøres dette af flere omgange, så kødet får farve og lidt stegeskorpe. Mens kødet brunes, hakkes løgnene, som tilsættes når alt kødet er brunet
Noget med masser af smag”, og vi endte derfor med denne varmende, ryd-køleskabet gryde, der kom til at smage ret godt – hvis vi altså selv skal sige det Derfor bliver jeg nødt til at dele den med jer i dag
Der er masser af farver i dagens gryderet, lige noget som passer til en kold vinterdag. Selleri og gulerødder er gode gamle danske rodfrugter, som kan bruges til mange ting
Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
Kom timian, balsamico, worcestersauce og oksebouillon i gryden. Her er der blevet brugt et lækkert stykke kød som ikke skal have så meget før det er mørt
I det sekund jeg fik fri, kom de. Sammen med sukkertrangen kom faktisk også en shoppetrang. Jeg valgte dog ikke at følge nogen af dem, selvom det var meget svært
I forlængelse af dette at leve sundt og komme i god form. Meget mere om det senere. Når man har sat sig et mål, er det efter min mening altid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstens i sig selv, som det jo er at tabe ti kilo selvfølgelig)
Server med ris og græsk yoghurt og meget gerne en omgang frisk koriander. De ser ikke altid super charmerende ud, de der gryderetter, men man må jo bare elske dem alligevel
Og så på lørdag skal jeg lave kartoffelmos og ris som tilbehør. Jeg håber virkelig at der kommer til at være nok mad og at det kommer til at smage godt
H. e. r. p. å. d. n. m. ø. k. s. t. i. b. l. v. j. o. g. a. -. c. y. u. h. D. ,. M. f. J. O. /. '. E. I. 7. 5. 3. 1. æ. S. (. 2. ). 4. 0. ½. B. L. K. G. 6. R. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.