Jeg er – desværre kan man vel dårligt sige – dansk mester i ikke at kunne lave den rette mængde, [. I de kommende dage står den på julemad til den helt store guldmedalje, så vi besluttede, at sushi måtte være den rette menu her lille-lillejuleaften
For en uges tid siden lavede jeg disse lækre spinatpandekager med røget laks, ruccola, avokado og hytteost – en nem oglækkerhverdagsret som også sagtens kunneserveres i små hapsere som forret ellerappetizer
Det er godt med en stor omgangskreds -og endnu bedre når de ønsker sig kage, men når man laver den samme kage om og om igen, såå bliver det liidt kedeligt at lægge dem på bloggen, men herer den nu alligevel
Vi rejste med KLM fra Billund til Chicago, og jeg havde selvfølgelig bestilt glutenfri flymad da vi bestiltebilletterneogder var heller ingen problemerder
S. t. e. n. a. l. d. r. k. o. s. å. g. v. æ. u. f. i. m. h. p. 1. 0. ,. y. b. ø. J. O. x. j. F. D. M. -. N. 2. P. E. c. w. ". L. 3. /. A. H. Æ. K. (. z. ). G. q. …. U. B. R. 7. 5. °. C. Å. T. I. s l
– evt. Som I kan se, er det jo faktisk bare bagt banan og kakao, så I må ikke forvente den mest revolutionerende smagsoplevelse nogensinde, men hvis en spontan lyst til noget sundt, sødt oglækkert pludselig rammerjer, er de her chokoladebrownies med kun tre ingredienser et alletiders nemt og godt bud på at få stillet netop dén på ingen tid og uden slid
Så prøv at lav de her kokostoppe – ellerkokoskugler som på billedet, de smager så lækkertogderer skruet godt ned for sukkeret, men uden at gå på kompromis med smagen
Endnu en gang har jeg hæklet grydelapper. Jeps - jeg er stadig fuldstændig vild med mønsteret. Jeg synes det bliver så fint med blomsterne rundt i kanten
Det er en opskrift på chokolade fudge – så det er ikke fordi det kunernoget man laver i julen. Nu vi er i gang med at jule så har jeg da lige den nemmeste og lækreste opskrift til jer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.