Det bedste ved risengrød er nok, at man kan lave klatkager dagen efter, hvis der er en rest tilbage. Sådan havde jeg det i hvert fald som barn, og de smager ikke dårligere fordi man bliver voksen
Verdens lækreste klat. En af mine yndlingsspiser her i julen er uden tvivl risengrød. Selvom risengrøden bliver spist til maven er ved at sprække, så er der altid en rest tilbage i den store gryde
Risengrød, juletid og december passer utroligt fint sammen. Vi begynder at spise risengrød allerede i det tidlige efterår, det er nu bare noget hyggeligt over det
Posted on November 16, 2014 by Maiken Larsen in Desserter, Diverse, Julehjørnet, Pandekager. Har man rester af risengrød, syntes jeg det er en super idé at lave det til klatkager
Når jeg husker tilbage på min barndom, så var dagen efter vi havde fået risengrød meget bedre end den dag vi fik risengrøden, for der fik vi nemlig klatkager eller som nogle kalder det risklatter, risenklatter eller lignende
På bloggen Hverdagensbedrifter. dk fandt jeg opskriften Polske kartoffelklatkager. Da brændenælde høsten er startet fik jeg ideen til denne kobination, som jeg dog kom lidt mere æg i, end i den oprindelige opskrift på kartoffelklatkager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.