Brun nakkekoteletterne i smør og læg dem i et fad. 4 stk nakkekoteletter. 4 stk nakkekoteletter. Da jeg var hjemme hos min søster for at passe børn for noget tid siden, havde hun lavet denne prægtige ret til mig og ungerne
F. r. e. d. a. g. 1. p. i. l. v. j. n. s. u. o. t. f. m. H. h. ø. y. -. 2. k. b. å. E. M. 5. I. N. ,. D. æ. 4. (. c. 0. ). 6. T. G. P. 3. S. K. B. J. A. V
O. v. n. s. p. a. e. f. y. l. t. m. d. o. r. ,. g. u. ø. å. k. j. i. &. ღ. S. b. -. H. h. B. I. N. P. G. F. V. K. T. R. L. 3. 1. '. D. C. c. 4. æ. 5. 2. 7. E. ღ l
E. f. t. e. r. a. h. v. å. o. l. d. s. m. k. y. i. g. ,. j. -. n. u. b. H. p. N. S. ø. D. (. 4. ). 3. 1. c. 2. q. æ. F. G. L. R. 5. /. 6. K. 7. T. 8. 0. 9. é. m l
H. o. t. &. G. d. D. e. n. r. a. l. i. å. g. ,. c. 2. 0. m. u. f. b. s. 1. k. v. p. R. C. y. P. ø. h. æ. j. w. . T. 4. S. 3. B. /. 6. -. 8. K. F. L. 7. 5
J. e. g. h. a. r. l. æ. d. t. m. i. n. o. p. s. k. f. j. ,. v. ø. u. b. V. å. O. c. H. F. y. -. W. G. C. D. M. B. ). L. 1. ½. 2. R. 4. P. (. 3. E. 5. 0. S. K. T. 6. I. '. ". z. w. ) g
Nakkekoteletter med hjemmelavet grillmarinade. Nakkekoteletter med hjemmelavet grillmarinade. 2,5 kg, som jeg skar ud til nakkekoteletter og anvendte til denne ret samt til et par grillaftener
4 nakkekoteletter. 4 nakkekoteletter. Koteletter i fad er ikke noget jeg har spist meget af i mit liv, da det sådan set vist aldrig er blevet serveret i mit barndomshjem
barbecuemarinerede nakkekoteletter, ribeyebøffer, hakkebøffer, hotwings og forskellige slags pølser. Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. Svinekoteletter kan også bruges). 1en håndfuld frisk persille (en potte) eller 3-4 spsk frysetørret
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
nakkekoteletter. En lidt anderledes måde at spise koteletter og kartofler på. Saucen er krydret med kanel, og det giver en lidt anderledes og lækker smag
Nakkekoteletterne her er fra Grambogård og smagte fantastisk. det naturlige fedtindhold (afhængig af udskæring) og sandsynligheden for at nakkekoteletter bliver tørre, er minimal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.