Opskrift. I mens steger du blot kyllingebrysterne på en pande med lidt smør og olie. Lige inden servering tilføjer du flødeosten til panden medkartoflerne, og lader den smelte ud deri
Det gør det meget nemmere at at servere, for du skal ikke stå med en varm kylling som skal parteres. Mens kyllingogkartofler steger i ovnen, tilberedes rødkålsalaten af
Steg kylling/what-ever-kød-du-vælgerog skær ost – server sammen medcoleslaw. Fordi coleslaw jo er tilbehør, har jeg her stegt lidt kylling (alt for lidt) i kokosolie og skåret lidt fetaost til
Valget faldt på en hel øko kyllingmed ekstra sprøde kartoflerog ærtemos. Med fare for at lyde lidt for hellig, vil jeg gerne lige benytte lejligheden til at slå et slag for den økologiskekylling
Den består i al sin enkelhed af kyllingebryst som er penslet med karrypasta og stegt i ovnen. Man kan også drysse kartoflen med andre krydderier, det kommer helt an på hvad man godt kan lide
Snup en hel øko kyllingog tag citronen du kogte sammen medkartoflerneog prop den ind i kyllingen. Stik et par huller i citronen med en gaflen inden du sætter den fast i kyllingen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.