E. n. s. v. a. m. p. e. t. b. k. g. d. f. i. l. o. ø. r. J. h. å. æ. ,. u. O. j. D. -. c. H. y. M. S. L. T. 4. 0. 3. 5. 1. 2. (. ). ½. B. 7. 8. /. P. I. R. N. K. ) g
Denne banankage er fyldt med store stykker af hvid chokoladeog proppet med syrlige hindbær, der går super godt sammen med den søde banankageog ligeså chokolade
Der er ikke noget bedre end at bage en lækker banankage, med de overmodne bananer, der har lagt længe nok i frugtskålen og udviklet en sødme, således man ikke behøver at bruge sukker i sin kage
med saltede peanuts eller hakkede hasselnødder. 1150 g smør, smeltet og afkølet. 150-75 g mørk chokolade, grofthakket. 1100 g chokolade (her 60%). 125 g smør, i ternKom æg, sukker og vaniljesukker i en skål. 1Pisk det lyst og luftigt (ca. 1Bland mel, salt og bagepulver i en anden skål. 1Sigt det i ægge/sukkerblandingen og rør det sammen - men kun lige til dejen er samlet. 1Vend bananmosen ogchokoladestykkerne i dejen. 1Beklæd en springform (22 cm her) med bagepapir i bunden og smør siderne. 1Tag den ud og lad den afkøle til den er lun på en bagerist. 1Hak chokoladen groft og smelt den. 1Tag den smeltede chokolade af varmen og tilsæt smør. 1Rør til smørret er smeltet og du har en tyk chokoladeblanding. 1Smør den herefter udover banankagenog lad den størkne
Bland mel, kanel, vanillesukker og bagepulver og rør det sammen med den anden blanding. Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
Pisk æggene godt med sukkeret, tilsæt smørret, og rør godt. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn, kom det i æggemassen, og rør det godt sammen til en ensartet dej
) for en banankagemedchokoladeog nødder, som jeg fik bagt her i weekenden. Og hvis lækkerhedsgraden i disse opskrifter er samme standard som denne banankage – ja så skal Anna nok regne med, at jeg bliver hængende fremover Der skal bruges
Jeg elsker banankage, og i sær den fra Karolines køkken. Bland mel og bagepulver, og vend det forsigtigt i æggensnapsen, skiftevis med det smeltede smør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.