Rør hele dejen jævn og placer så, med en teske, dejen i runde klatter på beklædte bageplader. Gerne med et glass iskoldt mælk til - naturligvis på altanen i det gode vejr
Jeg er vild med at bruge bananer i bagværk, da de kan erstatte en del af sukkeret, hvilket betyder, at der ikke skal alt for meget sukker til at komme frem til en sød og lækker kage
Der er ikke noget bedre end at bage en lækker banankage, med de overmodne bananer, der har lagt længe nok i frugtskålen og udviklet en sødme, således man ikke behøver at bruge sukker i sin kage
med saltede peanuts eller hakkede hasselnødder. 1150 g smør, smeltet og afkølet. 2-3 bananer). 150-75 g mørk chokolade, grofthakket. 1100 g chokolade (her 60%). 125 g smør, i ternKom æg, sukker og vaniljesukker i en skål. 1Pisk det lyst og luftigt (ca. 1Bland mel, salt og bagepulver i en anden skål. 1Sigt det i ægge/sukkerblandingen og rør det sammen - men kun lige til dejen er samlet. 1Vend bananmosen ogchokoladestykkerne i dejen. 1Beklæd en springform (22 cm her) med bagepapir i bunden og smør siderne. 1Tag den ud og lad den afkøle til den er lun på en bagerist. 1Hak chokoladen groft og smelt den. 1Tag den smeltede chokolade af varmen og tilsæt smør. 1Rør til smørret er smeltet og du har en tyk chokoladeblanding. 1Smør den herefter udover banankagenog lad den størkne
Mos bananerne, hak chokoladen groft og rør det i dejen. Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
mos eventuelt bananerne først, så er de lettere at piske sammen med resten. Min yndlingsfrugt er banan, jeg elsker kage, så en kombination af de to, med et strejf chokoladeog lidt hakkede mandler, og jeg er i himlen
Rør bananerne i dejen. Pisk æggene godt med sukkeret, tilsæt smørret, og rør godt. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn, kom det i æggemassen, og rør det godt sammen til en ensartet dej
Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovboller og havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej
Tilsæt havregryn og til sidst de opblødte chiafrø og blend det hele godt sammen. Bananer, pilles og blendes godt sammen med de to dåser kokosmælk i en blender
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.