Små lækre muffinshapser med chokolade, bananog kokos. Sunde chokolade/banan/kokos muffins. Kom muffinspapir i muffinsbakker, kan også laves uden hvis du ikke har en
Da jeg skulle i seng igår, lå jeg og tænkte på, om man ikke kunne lave en smoothie og så tilføje et æg og lidt melog bagepulver og forhåbentlig blive til en form for dej
Bananen giver den søde smag, mens skyren giver den ”bløde” konsistens og bidrager med proteiner. Du kan erstatte bananen med andre typer frugt, fx bær, pære, fersken
S. u. p. e. r. s. k. ø. n. æ. t. J. g. h. a. m. å. l. i. b. o. f. d. I. y. v. H. P. L. C. F. M. (. x. ,. ). j. N. V. w. -. D. T. 3. 6. 1. ½. c. 2. B. 5. /. K. 9. 0. O. 7. U. G. *. z. A. s g
Smelt smør, sukrin, hakket chokolade og salt i en gryde. Vi er vendt tilbage til LCHF her hjemme (eller, vi forsøger i hvert fald), så da der blev ønsket kage måtte jeg jo finde på noget
Smelt kokosolien let og blend det i dadel/bananmassen sammen med æg, mælk og vaniljeessens. Befri dadlerne for sten og blend dem sammen med bananerne i en foodprocessor
GA_googleAddAttr("Tag", "banan"). GA_googleAddAttr("Tag", "mellemmaltider"). Bland vaniljeproteinpulver, bagepulver og kardemomme godt sammen, og rør de øvrige ingredienser i
Blend først mandlerne til mel, måske lidt grovere end helt fint. Jeg kan ikke nå at spise dem alle sammen, så nogle er brugt til æblegrød og i dag blev det til æblemuffins
GA_googleAddAttr("Tag", "mellemmaltider"). Jeg er ret stolt af denne vellykkede kreation, som temmelig spontant blev bikset sammen til kollegaerne for to aftener siden
Mal mandler, solsikkekerner og sesamfrø til melog tilsæt derefter HUSK, salt og bagepulver. Dette brød er helt fantastisk og selv brødelskere vil spise det med velbehag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.