2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Det gør den dog ikke mindre god, da den lækre mascarponecreme tilføjer lidt sødme tilkagen. Tilsæt æg, æggeblomme, smeltet chokoladeog vaniljepulver til smørmassen og bland det godt
Det er derfor vigtigt, at man starter på lav hastighed, når man starter med at piske ganachen op og bruger risene til at løsne chokoladenstilleog roligt
Lad chokoladen smelte i fløden over svag varme mens der røres til det er en blød og ensartet creme. Si mel og kakao sammen og bland det godt sammen til melet er kakaofarvet
Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. Smelt smør i en gryde ogtilsætchokolade, rør det sammen tilchokoladen er smeltet
Når det er blandet godt sammen hældes det over kiksebunden ogstilles på køl i ca. Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagenmed revet hvid chokolade, jordbær eller hvad du lige synes
2. 2. 2. 2. 2. F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. f. j. v. p. k. å. ,. b. m. D. u. O. h. æ. S. c. ø. P. y. E. &. '. H. J. C. (. ). 0. *. 1. 5. I. 3. %. 6. V. /. T. 7. °. é. x. B. -. L
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.