Til sådan en skinke smager en kold salat af bagte kartoflerog peberfrugter rigtig godt. Begge dele kommes i et ildfast fad sammen med hvidløg, olie, citronsaft, fennikelfrø, oregano og salt og peber
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Kartoflerne ryger på en pande ved jævn varme med halvdelen af smørret og olie og vendes fra tid til anden, til de er gennemstegte, sprøde, gyldne og lækre
Vi synes at gulerodsfritter er rigtig lækre og gerne med en hjemmelavet aioli til- eller som her lavet til en lun salat medsprødebalsamicobagterødløgog feta
Vi var tidligt oppe at svømme, og har været lidt tunge i det siden. Juicen var en ren energibombe, så nu er vi klar til at begynde og lave en velfortjent, lækker lørdagsmiddag
Heldigvis havde vi noget kylling og broccolien og de røde pebre tiggede om at blive spist. Så kører aftenmadsmøllen igen og vi havde ikke fået købt ind
Kartofler, rød peber, mango og agurk skæres i tern. Kartoflernekogesog afkøles. Dressingen laves ved at blande olie, citron, salt og peber med finthakket purløg, persille og dild
Smag til med salt, peber, chili, boullion og eddike. Denne gang er suppen toppet medsprøde lilla kartofler, stegte chorizostykker, pink peber og persille/citron-drys
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.