Ingredienserne til marinaden blandes og hældes over broccolien - det hele blandes godt. Broccoli, solsikkekerner, rosiner og rødløg blandes sammen i en salatskål
De kan med fordel laves dagen før og så blot bages lige inden servering. Alle ingredienserne, undtagen rasp, tomaterog olie, mixes sammen i en foodprocessor
Tilsæt rosiner og smuldret feta. 150 g feta, smuldret. 11 tsk honningSkær buketterne fra broccolihovedet og del/snit dem i helt fine buketter. 1Fordel dem i en lille bradepande sammen med pinjekerner og hæld olivenolie udover. 1Krydr med salt peber og hvidløgspulver. 12-15 minutter - indtil broccoli og pinjekerner begynder at tage farve. 1Tag bradepanden ud og lad det køle 10 minutter. 1Fordel broccoli og pinjekerner i en skål. 1Hæld dressingen udover og server straks
Det ville være perfekt til grill-madog bare enhver form for kød eller fisk. -) . Rødbederne er færdige, når de er gennembagte, lidt møre, men de skal stadig have lidt bid
Laksen drysses med salt og peber. Laksen lægges med skinedet nedad i et smurt fad. Limesaften hældes over hele laksen oghonningen dryppes ligeledes over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.