Bagte kartofler med grønt fyld
christinafabricius
christinafabricius

Bagte kartofler med grønt fyld

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 - 8 store bagekartofler
  •  
  • Fyld
  • 200 g hakket punkt eller grønkål (gerne frost)
  • 200 g Skinkestrimler
  • 2 æg
  • 2 spsk olie
  • Salt
  • Peber
  • Revet muskatnød
  •  
  • Salat
  • 1/4 kinakål
  • 2 gulerødder
  • 6 spsk olie
  • 1 - 2 spsk vineddike
  • Oregano
  • Salt

Instruktioner

    1. Vask og skrub omhyggeligt.

    2. Pak kartoflerne ind i staniol hver for sig, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 45 55 min. Til de er helt møre.

    3. Del kartoflerne på langs, og udhul dem med en ske.

    4. Mos den udskraldede kartoffelmasse med optøet, afdryppet spinat eller grønkål.

    5. Rør blandingen med skinke, æg, olie, salt, peber og muskatnød.

    6. Kom fyldet tilbage i de tomme skaller og bag de nu halve kartofler i yderligere 10 min. ved 200 grader. Til alt er gennemvarmt, og overfladen er let gylden.


    Salat:

    1. Snit kålen fint og riv gulerødderne groft.

    2. Rør en marinade af olie og vineddike

    3. Smag til med oregano, salt og peber.

    4. Vend kål og gulerødder her i.

    Server salaten til de ovnvarme kartofler .

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.