Bagte frugter og bær (forskellige) med en crunchy låg (af havregryn og nødder), som er en fantastisk ret til morgenmad ovenpå yoghurt eller serveret som dessert til det samme som denne
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Stop blandingen ned i hullet på æblerneog sæt en kanelpind i hvert æble
Pisk smør, sukker og hakket marcipan, tilsæt æggene i af gangen. marcipan. 4 mellemstore revet æbler. bland vanilje, bagepulver, mel, kanel og tilsæt det i dejenriv æblerneog tilsæt det sammen med det hakket chokoladeHæld dejen i en smurt 20 cm rund form
-. m. e. d. c. i. t. r. o. n. s. k. a. l. ,. g. b. u. B. æ. ø. v. D. y. j. F. f. å. p. M. h. w. L. R. O. 3. ¼. 1. 2. (. ). 4. K. V. ”. H. T. /. P. N. 0. 5. J. Æ. G. E. A. a l
Udskift fx nogle af dadlerne medfigner eller brug cashewnødder, mandler eller andre nødder. Fordel fyldet i æblerneog læg den i en lille bradepande eller et ildfast fad med lidt vand (ca
Skær toppen af æblerneog udhul dem, så kernehuset fjernes samt ca. Vi har stadig en pæn mængde æbler fra træerne liggende i værkstedet, så Tommi hentede to imens jeg rørte lidt fyld sammen
I fredags kunne børnene selv have mad med, og der var flere der havde med til bagteæbler. På mit arbejde laver vi en gang om ugen bål, og ofte gerne med bålmad
En dejlig weekendkage, hvor den sidste rest af marcipan fra julen oggemmeæblerne er brugt. Rør æbler, rosiner og mandelflager i dejen, gem lidt æblerog mandelflager til pynt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.