Torsken er bagt i selskab med et par skefulde hyldeblomstsaft og en klat smør. Det her er en super nem måde at tilberede torsk, eller hvid fisk i det hele taget, så det bare smager rigtig godt
2 store stykker tors skåret i hver 2 mindre stykker 4 skiver parmaskinke 1 blomkål 2 spsk dijonaise 1 bdt dild 50 g jordnødder Lidt sesamolie Salt Peber Lidt smagsneutral olie Vask og rens blomkålen, og del den [. 4 skiver parmaskinke
Let og lækker klassisk risottomed årstidens grøntsager. Til sidst smages til med salt og peber. Spinaten renses og skylles grundigt og ærterne bælges eller tages op fra frost
Tilsæt risene og lad dem stege med et par minutter. sammen medspinat. Risene skal være cremede. Skyl spinaten godt og rør den i risottoen, når risene er
Brun løgene i smørret til de bliver bløde og begynder at tage farve, tilsæt kartoflerne, sennep og rigeligt med olivenolie, det er den der er med til at gøre salaten cremet
Smagte skønt, jeg elsker spinatmed muskatnød, og det giver noget smag til den neutrale torsk. Ovenpå lægges torskefilleten, som overdryppes med citron saft
Den skulle egentlig bare have være med ærter ogspinat, men jeg var så heldig at få en masse ribs ude fra min brors have, så nogle af dem fik lov til blive det skønne og syrlige twist til denne lækre sommerrisotto
Til fritterne kom der bagttorskog en lækker rucola topping med oliven, kapers og hvidløg. Knoldsellerien ordnes/skrælles og skæres i lidt store fritter (de har det med at svinde ind, når de bliver bagt)
Du skærer bare fenniklen ud i både, drypper med lidt olivenolie og vikler parmaskinke rundt om. Skær lidt af top og bund, men lad være med at fjerne hele bunden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.