Blå bær. Salt og peber. Jordbær. Torsk / eller andet hvid fisk ca 130 grader i ovnen , ca 12 min kommer lidt an på størrelse. Ca 3 dele olie og en del i alt af det andet efter smag. Hindbær ca 130 grader i ovnen , ca 12 min kommer lidt an på størrelse
Det er ved at være sidst på jordbærsæsonen, og det mener jeg altså skal udnyttes. Okay denne uge har faktisk stået på ret meget jordbærkage/tærte for mit vedkommende
I min tur rundt i blogland, har jeg set en mange forskellige variationer på saltede mandler. Den anden dag, så jeg en opskrift på salt-lakrids mandler over hos madbanditten
Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne. Det her er en drøm af en frugttærte – smuk, blank, struttende af bærog farver
Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel. Fjerne kernehuset æblerne og skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv
Kom Kryddersmør i og krydder med salt og peber og evt andre krydderier. Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
Rodfrugter af enhver slags går rigtig godt til fisken, men især fennikel er godt. Det her er en super nem måde at tilberede torsk, eller hvid fisk i det hele taget, så det bare smager rigtig godt
Server den med neutral skyr toppet medfriskeblåbærog frysetørret bær, som vist her. Vend det rundt, så du får en vanilleis med chokoladestykker, hvorefter du servere det ovenpå de bagtebær, ligesom du ville gøre med skyr
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.