Bagt hellefisk m/ bønner, stegte svampe, cous cous og kinesiske hvidløg
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Fisk
  • 400 g hellefisk (anden hvid fisk kan sagtens erstatte hellefisken)
  • . 100 g friske grønne bønner
  • 1 citron
  • 1 hvidløg (fedene)
  • Salt og peber
  • Et godt skvæt, på øjemål ca. 1½ dl, hvidvin
  • 2 kinesiske hvidløg (de almindelige hvide, man typisk køber i net á 3 stk.)
  • . 2 tsk sukker
  • Olivenolie
  • 200 gram kantareller
  • 1-2 fed presset hvidløg
  • Olivenolie
  • 1 tsk sukker
  • 1 brev/100 g cous cous
  • 1 lille squash/en stor halv
  • 1 snackpeber
  • 1 rødløg

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.