Opskriften i dette indlæg er ikke på kager bagt i forbindelse med dåben, men et kærkomment forsøg på at få brugt nogle af de "få" æbler som vi i år har fået på vores æbletræ
Pisk smør, sukker og hakket marcipan, tilsæt æggene i af gangen. bland vanilje, bagepulver, mel, kanel og tilsæt det i dejenriv æblerne og tilsæt det sammen med det hakket chokoladeHæld dejen i en smurt 20 cm rund form
E. n. h. ø. j. æ. b. l. e. k. a. g. m. d. r. -. o. v. i. s. u. ,. f. t. å. p. (. ). D. K. c. T. 1. ½. 6. 0. S. O. 2. 3. y. 4. R. 5. B. 7. M. H. N. P. L. /. J. I. ". Æ. A. '. Å
Som jeg skrev i det tidligere indlæg medopskriften på æblekompot med ingefær, vanilje og krydderier, har vi et æbletræ i haven, som lige nu bugner af friske, lidt syrlige æbler
Kom ternene i en pose med olie, krydderierne og grofthakkede mandler. Efter lidt kiggen rundt på nettet landede jeg hos Anne-Kathrine som havde lavet en spændende omgang tilbehør med et hokkaidogræskar
Mmm en lille cremet bagt sag med citron, passionsfrugt og mandelmel. Rist mandelflagerne og pynt med havtorn, shavet hvid chokolade og flormelisDesseret en fra den ultra smukke glutenfri kogebog 'Small plates & sweet treats'
Kom det på fisken og tag gerne væsken med , der er go smag i. Pynt med friske bær evt. blåbær , ribs , hindbær , brombær , fennikel skud og lakrids mandler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.