Jeg er netop hjemvendt fra et fantastisk Masterclass bagekursus hos årstidernei Humlebæk. Det er så fantastisk at bliveundervist af en meget erfaren og dedikeret læremester
Jeg var så heldig at få en plads på Meyers bagekursus vol. Billed fra. Jeg vil anbefale alle der elsker at bage at tage på bagekursus, hos Meyers, Skærtoft Mølle, Aurion eller hvad man ellers kan finde
Får nogle år siden var jeg inviterettilbagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet
Faktisk har jeg fået ideen forærende på Restaurant RibeiTallinni Estland. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmelddigE-mail abonnementet, se nedenfor th
Jeg blev inspirerettilopskriften på et glutenfritbagekursus, jeg var på i starten af september, men der skulle alligevel gå fire uger, før jeg selv giki gang med egen produktion
Idisse dage kan du iRibe opleve en hel verden af smag. Domkirkepladsen danner nemlig rammen om Internationalt Marked, hvor man kan købe og smage fantastiske produkter fra hele verden
Jeg deltog ibagekursus hos Meyers madhus hvor underviseren var en bager fra Island. IIslandspiser man klejner hele året og så er de store, luftige og ganske velsmagende og ikke så og tørre som typiske danske klejner er
Fra bagekursus d. Glutenfri - til hverdag og fest, bagte vi denne "drøm" af en kage. Denne bog kan også varmt anbefales, der er rigtig mange gode opskrifteri, og dem kan man jo aldrig få nok af
Se masser af gode og nemme opskrifter og tilmelddig også bagekursus på denne blog. Det kan godt virke helt uoverskueligt, når man lige får konstateret cøliaki eller glutenallergi
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.