Pisk bananmos, æg, havregryn, mel, kardemomme og salt sammen til en tyk, flydende dej. Bananpandekager – Egentlig ligner de mere klatkager end pandekager
Tilsæt havregryn, risprotein, bagepulver, natron og vaniljepulver og blend igen. benyt glutenfri havregryn og erstat hvede- eller speltmel med boghvedemel, hirsemel, rismel eller kokosfibermel
Pisk derefter æg, havregryn, mel, kold kaffe, bagepulver, vanillesukker, smør (til at give dem en fin gylden og sprød overflade) og en god tsk birkes i
Kender du det at man lige sidder og har lyst til lidt lækkert til den søde tand. Ofte ender det her med en tur rundt i huset for at se om der mon gemmer sig noget slik et sted
Disse ristede havregryn, er nok ikke noget, man bør spise hver dag, da de indeholder en betydelig mængde sukker, men de er fantastiske, som lidt ekstra lækkert i weekenden eller til brunch
1 spsk Fiber Havregryn. Der er dømt hygge på sofaen i dag…. Vejret og energien er ikke til andet…. Var til havefest i går og indtog ALT for meget alkohol og kom ALT for sent i seng…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.