Begge stolperer sat fast til karmene med EN MASSE tape, da ungerneelsker at "åbne og lukke". Vi fik holdt et brag af en MGP fest med hjælp fra vores dejlige gæster
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagenerallerede i retten
at være sukkerfrihænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Desværre havde jeg ingenpersille at drysse over, må jeg huske næste gang. Jeg synes jeg har travlt i øjeblikket, er ret så presset over at skulle til endel-eksamenher på tirsdag
Tidligt op i dag efterden sidste nattevagt i rækken, puha, det er altid svært - mennødvendigt. I aftener jeg alene hjemme, så det bliveren let aftensmad, hvor lidt af kyllinge-resterne fra gårdsdagensaftensmad kan blive brugt
Dereringenrestriktioner for, hvor store portionerne skal være – du skal spise til du er mæt. I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Men pas på sukkerblandingener meget varm. Rør i blandingen indtil chokoladener smeltet. Men jeg vil understrege at med tid til rådighed, kan de alle lave den
Dener meget let at lave, og alt kan forberedes i forvejen, så den bare skal samles før serveringen. Det kan være jordbær alene, når de er i sæson og smager rigtigt dejligt – mensellersforetrækker jeg blandede bær som her, hvor jeg har brugt hindbær, jordbær og blåbær
Det eren ‘alt-i-ét-fad’ ret, der kan bruges hele året, og ifølge flere, der har prøvet den, er det også en ret, der kan få grøntsagssky børn til at guffe kål i lange baner – (blot enservicemeddelelse, hvis du nu skulle have nogle af den slags)
Vi lagde ud med julehygge for vores dattersveninder fra den gamle børnehave gruppe. Jeg har ikke set enenesteamerikansk fodbold kamp, menmanden min er vild med det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.