Bønnepasta med friske figner, feta og serano
Køkkenet på Kvisten
Køkkenet på Kvisten
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • YDERST velsmagende efterårs-pastaret med glutenfri, økologisk bønnepasta, som består 100% af sojabønner – og derfor er rige på proteiner og fibre.
  •  
  • Bønnepasta med figner, feta og serano
  • (fire personer)
  • 400 gram bønnepasta tilføj til kurv
  • 3 friske figner
  • 300 gram god feta
  • 1 squash
  • 150 gram spinat
  • 3 rødløg
  • 3-4 fed hvidløg
  • 2 spsk granatæblebalsamico
  • 1 dl pastavand
  • . 60 gram seranoskinke
  • en håndfuld pistacienødder
  • krydderurtesalt og friskkværnet peber.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.