Den pasta man ønsker, jeg brugte den lyse bønnepasta eller quinoa. Forleden dag fik jeg denne lækre grøntsagspastasovs med masser af grøntsager, den smagte virkelig godt
Derudover har jeg eksperimenteret medbønnepasta, som er et koncept der går ud på at få flere fibre, vitaminer og andre gode sager ind i vores pastaretter
Pastaen er ikke almindelig pasta, men bønnepasta – altså pasta lavet på soyabønner. Selvom retten umiddelbart kan smage og synes syndig, så er det faktisk en virkelig sund ret fyldt med proteiner
Får du en vegetar til middag, så kan det være lidt en udfordring at skabe et sundt måltid fyldt med proteiner hvis du selv er vant til at spise meget kød
Udover proteinerne i hytteosten, er bønnepastaen også en proteinbombe – og glutenfri i øvrigt. Bønnespaghetti med tigerrejer, hvidløg og hvidvin i en proteinrig “flødesauce” – perfekt kombination
kylling, bønnepasta (Kan bl. Dette er en af mine favorit opskrifter – for det første smager retten himmelsk og for det andet er den hammer nem at laver… Så er den også sund, fyldt med proteiner og grønsager
Bønnepastamedbroccolicreme. Imens koges bønnepastaen efter pakkens anvisning. Når pastaen har kogt færdig vendes det medbroccolicremen og de hakkede grøntsager
Hæld dejen direkte ud på bagepapir på en bradepande, smør evt bagepapiret med lidt olie, tryk friske rosmarin kviste ned i overfladen og drys lidt flagesalt over
Men det med sæsonen tænker man ikke altid så meget over, da mange ting jo kan fås hele året. I dagens opskrift er blomkålen bagt i ovnen, det er jeg selv ret vild med
– Og med Tastersbox bliver jeg ført rundt i både vinens og virkelighedens verden med forskellige vine og det tilhørende Tastersmagazine med vinbeskrivelser og opskrifter
Når vi laver risotto, plejer det næsten altid at være med fisk eller skaldyr. Men i går havde vi kun kylling i køleskabet, så vi måtte prøve en ny variant, det blev så til risotto med kylling og squash, hvilket også smager super lækkert
Bønnepastamed grøntsagssovs. For noget tid siden var jeg stået helt af på kød, fordi jeg følte min krop havde brug for en pause og jeg eksperimenterede med hvilke fødevarer som drillede min hud
½ pk rød bønnepasta. ½ pk rød bønnepasta. 2) Varm en pande med lidt olie op til middelvarme. 11) Anret nu nudler, spinat i dybe skåle og hæld boullionen over og top med spirer, forårsløg og kylling
På billedet serverer jeg de bagte søde kartofler medbønnepasta, bagte tomater og stegte asparges. Jeg fylder mine søde kartofler med linser, forårsløg, den sunde osteFRIsovs, sojayoghurt og chili sovs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.